آنتی اکسیدان ها
این گروه از خوراکی ها ، بدن را از پسماندهای طبیعی باقیمانده از متابولسیم مواد غذایی ، پاکسازی می کنند . خوراکی هایی به رنگ بنفش تیره مانند بلوبری و انگور سیاه ، شکلات تلخ ، لوبیای سیاه و آرتیشو ( کنگر فرنگی ، ارده ی شاهی ) حاوی ترکیب های اکسیدانی هستند .
ویتامین ها
ویتامین های A، B، C ، D، E با پاکسازی رگ ها و تقویت ساختار دیواره ی آن ها به تغذیه ی مناسب سلول های مغز کمک می کنند و خطر ابتلا به سکته ی مغزی را کاهش می دهند . این ویتامین ها در خوراکی هایی مانند غلات کامل ، تخم پرندگان ، گوشت مرغ ، انواع آجیل خام و سبزی های برگ پهن ، وجود دارند .
امگا 3 و اسیدهای چرب غیر اشباع
مصرف اسید چرب امگا 3 باعث پاکسازی دیواره ی رگ ها از رسوب چربی ، تقویت دیواره ی رگ ها و کمک به ساخت غشاهای سلول های مغزی می شود . اسید چرب امگا 3 در ماهی به ویژه ماهی های روغنی ، گردو و آجیل های خام و دانه های روغنی مانند تخم آفتابگردان وجود دارد .
پیش سازهای پیام رسان عصبی
از این موارد می توان به اسید آمینه ی تریپتوفان و گلوکوزینولات ها اشاره کرد . این مواد کلیدی در خوراکی هایی مانند شیر ، انواع آجیل خام ، دانه های روغنی ، پنیر ، گوشت قرمز بدون چربی ، مرغ ، بوقلمون ، جو و جوی دو سر ، انواع لوبیا ، عدس ، تخم مرغ و کلم بروکلی وجود دارند .
:: برچسبها:
مصرف چه خوراکی هایی از سکته ی مغزی جلوگیری می کنند ؟ ، سکته ی مغزی ، رژیم غذایی ، برای پیشگیری از سکته ی مغزی این خوراکی ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید ، ویتامین ها ، پیش سازهای پیام رسان عصبی ، امگا 3 و ,
,
,
,